teamextreme.dir.bg

  [BG]   EN  

Начало
Публикации
Форум
Анкети
Лични файлове
Видео
Музика
Музика
Картички
Картички
E-Mail Ha Team Extreme
Team Extreme V BG TOP
Extreme Championship Wrestling (ECW)
Игри Ha WWE
Team Extreme В Sait1
Lion Heart Tribute
Lion Heart On SVR 2006
WWF Titles
Jeff Hard Tributes
Lion Heart Titantron
Team Extreme Titantron
Team Extreme Matches
Armageddon 1999
WWE 12 Video Clips
WWE Titles
Best Matches Of 2003
Песни
Стари Кечисти От WWF
Chyer Wikipedia
Thousand Foot Krutch Music Videos
Classic Matches
Базова
Jeff Hard Wikipedia
Lion Heart Wikipedia
Ultimate Fighter Wrestling
Постери На WWE
Календар
Връзки
За контакти
Помощна
Каталог
Най Добрите Игри за Конзоли
Фото Галерия
Списък
Адреси
Новини
Wikipedia На Кечисти На Бг ЕзикWikipedia На Кечисти На Бг Език / Wikipedia Of Wrestlers

09 Юни 11, 01:47 / Автор: Lion Heart
HBK Shawn Michaels Wikipedia

Шон Майкълс

Шон Майкълс
Снимка на Шон Майкълс
Сценични
имена
Шон Майкълс,Сърцеразбивача mr wrestle mania водажът на dx
Обявена височина 185 cm
Обявено тегло 102 kg
Роден(а) 22 юли, 1965 (45 години)
Чандлър (Аризона)
Живее в Сан Антонио (Тексас)
Треньор(и) Хосе Лотарио
Дебют 16 октомври, 1985

Майкъл Шон Хикенботъм е американски професионален кечист, по-добре познат на ринга, като „Сърцеразбивача“ Шон Майкълс.

В момента той е един от най-опитните кечисти в WWE, където работи от 1984 г. Неговата кариера е прекратена през 1998, но той се завръща на ринга 4 години по-късно, през 2002. В едно от изданията на "Първична сила" през април 2010 година Шон залага кариерата си срещу непрекъснатата до сега от никого серия от победи на Кечмания на Гробаря на Кеч Маниа 26. Шон губи мача и официално е пенсиониран от WWE.

Съдържание

[скриване]

Кариера

Ранна Кариера

Роден е в Чандлър, Аризона, прекарва ранните си години в Рийдинг, Англия, Шон Хикенботъм и израства Сан Антонио, Тексас. В Сан Антонио баща му работи във „Въздушните сили на Рандолф“.

Трениран от мексикански професионални кечисти и по-късно от Хозе Лотарио, Майкълс дебютира през 1984 в „Средноюжната Кеч Федерация“ и по-късно за „Тексаската Кеч Федерация“. Там Майкълс и Пол Диамънд са възнаградени с Отборната титла на „Тексаската Федерация“, от Чаво Гереро-старши. Също се състезава и за „Централно Щатската Федерация“. Там той и съотборникът му Марти Джанети побеждават отбора на Дебелите Близнаци за отборните титли на „Централно Щатската Федерация“, по-късно я губят от Близнаците. Майкълс прави и появяване в Далас, Тексас, в „WCCW“ през 1985.

WWF/WWE

Рокерите

Майкълс прави своя истински дебют в 1986 в AWA, като отново е в партньорство с Марти Джанети. Тогава отборът им се казва „Среднощните рокери“ и печели AWA отборната титла два пъти, срещу Бъди Роуз и Доуг Сомърс.

С нахълтването на таланти в AWA през 1987, на Рокерите е направено предложение за участие в WWF. Въпреки това, 2 седмици по-късно те бяха уволнени за това, че „купонясвали яко“ (според скорошната автобиография на Майкълс това е недоразумение).

Те се завръщат в AWA, но биват отново преместени в WWF, след година. Директорът на WWF Винс МакМеън жадува да има изпълненията на Шон Майкълс в неговата федерация. Името на отбора вече е само „Рокерите“, заради авторските права на AWA.

Енергичният отбор става много популярен, и феновете пощуряват по техничните им изпълнения. Отборът набира инерция, като се появява по почти всички PPV-турнири на федерацията в продължение на две години. Въпреки това не получава мач за Отборната титла.

Техният шанс идва през октомври 1990 г. Рокерите печелят Отборната титла на WWF, от Фондацията Харт. Джим Нейдхарт, едната половина от Фондацията, през това време е в процес на уволняване от федерацията, и така Рокерите се явяват като виновници за напускането му. Мачовете на Рокерите продължават с перфектни победи, докато Джим не се завръща, и коланите отново са в Брет и Джим.

Сърцеразбивача

Двамата са заедно до раздялата им на 2 декември 1991 г., по време на инцидент по време на шоу. Майкълс рита Джанети и го хвърля през стъклена витрина. Марти напуска WWF, а Майкълс е с прякора „The Boy Toy“, по-късно променен на Сърцеразбивача (The Heartbreak Kid).

Негов мениджър става Сензациозната Шери, с която изгражда имиджа си, подкрепен с първата версия на песента му „Sexy Boy“.

Майкълс през 1994 г.

Майкълс не печели Интерконтиненталната титла от Брет Харт, през юли 1992, като губи първия мач със стълби в света! Майкълс не се отказва и печели интерконтиненталната титла от „Британския Булдог“. Това се случва на 27 октомври 1992. По-късно губи мач с Брет Харт, за титлата на федерацията, на турнира Оцеляване 1992 г.

Шон и Шери се разделят, и Марти Джанети за бързо се появява отново, за серия от запомнящи се мачове. След подъл номер от Татанка през 1993, Майкълс губи Интерконтинентална титла от Джанети, в запомнящо се издание на Първична сила през 17 май 1993. На 6 юни, обаче Шон си я връща, с помощта на дебютиращия му „бодигард“ Дизел.

След като за кратко се появява в WCW, Шон се завръща в WWF и прави няколко появявания в WWF/USWA. Той си идва навреме за турнира „Оцеляване“ през 1993.

Кулминацията на враждата между Шон, Брет Харт и Разор Рамон е в мач със стълби на Кечмания 10. Майкълс губи мача, но той става №1 мач на годината. Разор запазва титлата си.

Отбор и вражда с Дизел

На 28 август 1994, Сърцеразбивача и Дизел грабват отборните титли на WWF от отбора на Топящите глави. Докато са шампиони, Дизел и Шон използват завършващия удар на Топящите глави. Майкълс се покатерва на раменете на Дизел, и цамбурва върху опонентите. На следващия ден, на Summerslam, Дизел губи интерконтиненталната титла от Разор Рамон, поради причината че Шон без да иска прави Музика под брадичката на Дизел.

Тогава те се скарват и разпадането на отбора им е на турнира Оцеляване 1994. Три дни след това Дизел е на върха, като печели мач за титлата на федерацията, състоящ се от шестима души. Шон Майкълс печели Кралското Меле, и участва в мач за титлата срещу Дизел на КечМания 11. Майкълс излиза с нов бодигард — Психаря Сид. Майкълс губи мача и бива нападнат от Сид следващата вечер. Докато Сид отправя предизвикателства за златото към Дизел, Шон си взима кратка почивка. Завръща се на ринга като фейс, през юни и печели третата си интерконтинентална титла от Джеф Джарет. Това води до мач на Летния сблъсък 1995, в който Майкълс защитава титлата си отново срещу Рамон. Шон печели мача.

През това време, Майкълс става лидер на групата позната като „Кликовете“. Другите представители на групичката са Дизел, Разор Рамон, Трите Хикса и Екс Пак.

През октомври 1995, Шон е нападнат от няколко мъже. Малко след това Майкълс трябва да защитава Интерконтиненталната титла на PPV шоу срещу Дийн Дъглас, като я губи. По-късно Дъглас я губи отново от Разор Рамон.

Следващия месец, по време на мач срещу Оуен Харт и Шон Майкълс, HBK получава Ритника Енцугири в главата.

Шампион на WWF

Майкълс спечели първата си WWF титла на Кечмания XII през март 1996 г., където тушира Брет Харт в техния едночасов мач „Железен Човек“. Царуването на Шон с титлата на Федерацията свърши през 1996 г. на турнира Survivor Series през ноември, когато я губи от Sycho Sid — бившия му бодигард в Медисън Скуеър Гардън в мач „Лице в Лице“. Докато WCW набираше сила поради отписването на приятелите на Майкълс — Скот Хол и Кевин Неш, Майкълс продължи да се подвизава като шампион по — голямата част от годината, като значително надмина Манкид, Вейдър и Британския Булдог в битките „плати за да гледаш“. Майкълс си връща титлата от Sid през Януари 1997 г. на „Кралското меле“ в родния му град Сан Антонио.

Вражда с Брет Харт

Майкълс предизвика Брет Харт на WrestleMania XII в мач със заложена титла, където печели първата си титла на федерацията. Брет Харт хвана дясното коляно на Майкълс и го усука. Тогава коляното на Сърцеразбивача се нарани зле и докторите му казаха да се оттегли от кеча за известно време. След операцията на коляното от д-р Джеймс Андрюс, Шон се завръща няколко месеца по-късно и се съюзява с „Ледения“ Стив Остин, и те печелят титлата WWF Tag Team Champions. На СамърСлам 1997 Майкълс беше рефер на мача между Брет Харт и шампиона на WWF — Гробаря.

Дегенерация Х

Дегенерация Х успешно се оформя малко по-късно от средата на 1997. Истинските приятели Шон Майкълс и Ловеца на сърца Хелмсли (продължаващ да бъде по-добре познат като Трите Хикса) са първите създатели, по-късно допълнени със техния бодигард Чайна, и тяхната застрахователна политика Рик Рууд. На 13 октомври 1997г, групичката заформя името Дегенерация Х (D-Generation X) и за пръв път дебютира техният лозунг „Духай го!“.

Трите Хикса и Майкълс като "Дегенерация Х"

През 28 март 1998, на КечМания XIV, Шон Майкълс е WWF шампион, едновременно с това Трите Хикса е Европейски шампион. Те имат новобранеца в кеча Майк Тайсън като специален участник във главния мач на вечерта Шон Майкълс срещу Ледения Стив Остин. На края на мача Тайсън се включва към DX. Майкълс има проблем и е принуден да напусна групичката, на която е лидер. На следващото издание на RAW IS WAR, Трите Хикса се провъзгласява за новия лидер. Той обявява завръщането на X-Pac, за да реформира D-Generation X на D–X Армия. Членовете са X-Pack, Трите Хикса, Чайна, Били Гън и Уличния войн. По-късно името се връща обратно. 13689860{1}

Член на комисия

Майкълс се завърна в WWЕ на 23 ноември 1998 г., но не като кечист, а вместо това като член на комисията на WWЕ.

На 26 август 1999 в епизод на Разбиване, по време на мач — Скалата срещу Трите Хикса Шон влезе на ринга и ритна Скалата, и Церебралният убиец спечели титлата на Федерацията. На 21 май 2000 г. Майкълс беше избран за специален рефер на мача „Железен човек“ — Скалата срещу Трите Хикса. Продължителното отсъствие на Сърцеразбивача, в резултат на което той отвори кеч академия, през 2001 г. той подписва с WWF многогодишен договор.

Завръщане в Първична сила

През 2002, Майкълс се завръща като кечист в Първична сила. На 22 юли 2002, издане на RAW, седмица след разрушаването на nWo, Трите Хикса подава на Шон Майкълс тениска на DX, и казва че има идея двамата да завърнат групата. Същата вечер Трите Хикса излиза със музиката на Дегенарация Х, и започва да убеждава Шон Майкълс да се завърна. Накрая обаче Играта забожда едно Педигрии на Сърцеразбивача, като слага края на ерата на DX. За всеобща изненада Майкълс предизвиква Трите Хикса на мач, на платеното шоу SummerSlam 2002. Хиксовете естествено приема. Шон обаче печели мача. На турнира Оцеляване 2002, Майкълс печели Световната титла от Трите Хикса, в първия по рода си мач „Стаята на елиминициите“. В него също зимат участие Роб Ван Дам, Кейн, Крис Джерико и Букър Ти. Месец по-късно, Шон губи титлата отново от Хиксовете.

На 13 януари, на турнира "Кралско меле", Джерико изхвърля Майкълс. По-късно и двамата кечисти отиват на КечМания 19. Сърцеразбивача печели мача. По-късно на Непростимо и Оцеляване, Ренди Ортън побеждава HBK.

След това, на "Кралското меле 2004", Шон има мач отново срещу шампиона Трите Хикса. Мача завършва с равенство. След това Майкълс взема участие в главния мач на КечМания 20, в мач срещу Трите Хикса и Крис Беноа, за световната титла. По-късно, през 2004та, Шон се среща с Хиксовете в мач „Адската клетка“, но той губи. След това губи мач за Световната Титла отново срещу Трите Хикса. Това се случва на Забранения Вторник 2004. От това феновете гласуват следващите шансове за титлата да не са негови, а на Острието и Крис Беноа. От тези събития, Шон е извън екшъна. Завръща се през януари 2005, където е специален рефер на Новогодишна Революция 2005.

На "Кралското меле 2005", Майкълс елиминира Кърт Енгъл. Енгъл си го връща като вече елиминиран, помага за изхвърлянето на Убиеца на шоута. В резултат на това, Майкълс е отправя предизвикателство на Енгъл за мач на КечМания 21. Кърт приема. На 3 април 2005, Шон губи, като се предава от „Усуканият глезен“. Следващия Понеделник, се получава вражда между Шон и отбора на Мухамед Хасан и Дайвари. Шон получава мач срещу тях. Бишоф му казва да си намери съотборник. Иконата прави точния избор — той избира Хълк Хоган. На Ответен удар 2005, Хълк и Шон побеждават, със записан туш над Дайвари.

На 4 юли 2005, Шон и Хълк имат отборен мач срещу Кърт Енгъл и тогавашния интерконтинентален шампион Карлито. Шон обаче предава съотборника си, като го удря с „Музика под брадичката“. Следващата седмица, Убиеца на шоута, се появява в шоуто на Роди Пайпър, като Роди получава супер ритника на Майкълс. Същата вечер Шон отправя предизвикателство на Хълк Хоган за Летния сблъсък 2005. Шон губи мача си.

На WWE Завръщане у дома, Кърт Енгъл и Шон Майкълс играят 30 минутен мач Железен Човек (това беше едно от първите шоута излъчени по GTV). Резултатът от мача беше 2 на 2, и той завърши с равенство. На Забранения Вторник 2005, Шон Майкълс, Кърт Енгъл и Джон Сина играят мач за титлата на федерацията. Сина печели и опазва титлата си. След това Шон става капитан на отбора на Първична сила, за турнира Оцеляване 2005. Там Шон показва на какво е способен и елиминира двама от отбора на Разбиване. Първо той се разправя с Рей Мистерио, който получава Музика под брадичката във въздуха. Музика получава и ДжейБиЕл, като също бива елиминиран от Сърцеразбивача. Майкълс се опитва да надвие и Рeнди Ортън, но получава RKO, и Рeнди печели Оцеляване.

На 5 декември, 2005 в издание на Първична сила, Шон играе мач срещу Грамадата, за да определяне на момента на влизане в Стаята на елиминацията на Новогодишна Революция 2005.

На поредното издание на Първична сила, Винс и Шон се скарват. Това води до силна вражда между тях. Г-н МакМеън иска от Шон да целуне задника му. Шон не се съгласява и бива принуден, като е пребит. В следващите PPV на Първична сила, Шон Майкълс взима чести участия с мачове срещу МакМеън и Духовния Отряд.

Завръщане на DX

През 2006, в серия от събития случили се след КечМания 22, дават шанс на зрителите за мечта за завръщане на стария отбор DX.

На 12 юни, в издание на RAW, мълвата най-накрая се оказва истина. Докато Духовния Отряд размазват Играта в мач Пет срещу един (5 vs 1), Шон Майкълс излиза на ринга, за да защити стария си приятел. След като дуото разбива Духовния Отряд. DX зе завръща. За сайта на федерацията те дават изявление към Винс Макмеън, което е просто и ясно. Тяхната фраза „Духай го!“. Макмеън се ядосва и поставя двамата членове на DX в мач срещу Духовния Отряд на турнира Vengeance. Победителя е явен още преди началото на мача. След победата си, Degeneration X се заяждат със Джонатан Коачман, Духовния Отряд, Винс Макмеън, и всеки който им се изправи на пътя! DX отново са заедно!

На последния турнир за 2009 WWE TLC заедно с HBK побеждават Грамадата и Джерико в мач за беспорните отборни титли и за пръв път в историята на DX стават шампиони по двоики. Откакто Трите Хикса се завръща от контузията си през 2007 г., той и Майкълс се съюзяват от време на време.Трите Х обръща внимание на индивидуалната си кариера, а Шон се бори с финансовата криза като служител на кръвния си враг JBL, с които имат мач на No Way Out през 2009 Майкълс печели и се оттегля от кеча,същото след мача прави и JBL.

Майкълс в стандартната му поза на ринга

През 2009 след на един от многото мачове през дългата им вражда с Ренди Ортън и Наследниците Краля на кралете намеква за завръштането на DX, тои казва „Ако не ви харесва имаме две думи за вас!“ ,полудялата публика в един глас отговаря „Духайте го!“. Следва телефонен разговор с отказалия се HBK,Играта го моли да се върне и да му помогне,тогава Сърцеразбивача отказва,следват още разговори без упех до момента в който Трите Хикса не отива в зградата в която Шон работи като готвач,там той го обеждава и още следващата седмица в Първична сила стават свидетели на една позната картинка. DX отново са заедно по добри дори от началото на кариерите им.Набързо си оправят сметките с Наследниците като ги онижават няколко пъти а на Hell in a Cell ги попеждават по невероятен начин след като почти цялото време Шон е затворен сам в клетката.Следва вражда с беспорните отборни шампиони,Грамадата и Джерико. На TLC DX ги попеждават в мач със столове, маси и стълби и по-този начин за пръв път заедно стават шампиони по двоики. Около три месеца по късно губят титлите от новосформирания отбор на Грамадата и Миз, а в реванша не успяват да си ги върнат, заради намеса на Гробаря.

Оттегляне

В предпоследния си мач, в Първична Сила, Шон Майкълс побеждава Кейн, въпреки че отнася задушаващо тръшване от Гробаря. За да си отмъсти, в Разбиване напада Гробаря в гръб, след мача му с Дрю Макинтайър и му прави музика под брадичката. В предишнато издание на Първична сила, побеждава световния шампион в тежка категория Крис Джерико чрез отброяване, като го принуждава да напусне ринга и за пореден път да отнесе копие от Острието. На Кечмания XXVI иска реванш на мача си от Кечмания XXV, като залага кариерата си срещу серията от победи на Гробаря, но губи. Така славната му 25-годишна кариера приключва завинаги, от федерацията го молят да стане главен мениджър на Първична сила,но той отказва. На 2 Април, 2011 година, Шон Майкълс заема заслуженото си място в "Залата на славата".

Хватки

 • Хватки от арсенала му
  • Музика под брадичката (Sweet chin music))
   "Музика под брадичката" на Крис Джерико
  • Суплез сълза (Teardrop Suplex)
  • Забиващ пирон (Piledriver)
  • Падащ Лист (Dropkick)
  • Пържола (Big chop)
  • Фигурата захват на крака 4 (Figure four leg lock)
  • Кръстосаните ръце (Crossface)
  • Де Де Те(DDT)
  • Планча (Plancha)
  • Падащ лакът в сърцето (Elbow drop)
  • Захапката на акулата(Sharpshooter)
  • Усукания глезен
 • Мениджъри
  • Сенцазионната Шери
  • Кевин Наш
   Излизането на Майкълс
  • Сид Джъстис
  • Чайна
  • Рик Руд
 • Прякори
  • The Heartbreak Kid (HBK) (Сърцеразбивача)
  • The Showstopper (Убиеца на шоута)
  • The Main Event (Главното събитие)
  • The Icon (Иконата)
  • The Leader of the new Generation (Лидерът на новото поколение)
  • Mr. WrestleMania (г-н Кеч Мания)

Титли

 • На наградите Слами през 2009 печели награда за мач на годината (срещу Гробаря на Кеч мания 25.)
 • Кралско меле - 1995, 1996 година

Външни препратки


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
 начало 1 . 2 . 3 . 4 край 
346. JamesBus
17.12.17
22:49
hot webcam girls <a href="https://adultcamsites.trade">webcam porn sites</a> free adult cam chat <a href=https://adultcamsites.trade>cam sites</a> quick loans <a href="https://quickloans.science">best cash loan</a> cash loans <a href=https://quickloans.science>loans</a> payday faxless fast cash loan <a href="https://paydaylendersdirect.webcam">payday lenders direct</a> payday loans direct lenders <a href=https://paydaylendersdirect.webcam>payday lenders direct</a> research essay <a href="https://researchessay.bid">help to write essay</a> research paper <a href=https://researchessay.bid>scdl assignments help</a> online payday advance loan <a href="https://samedaypaydayloansonline.bid">same day payday loans online</a> easy payday loan <a href=https://samedaypaydayloansonline.bid>no credit check emergency loans</a> webcam slut <a href="https://wifewebcam.cricket">camsluts</a> wife webcam <a href=https://wifewebcam.cricket>wife webcam</a> college essay help <a href="https://collegeessaywriter.bid">writing my essay</a> college essays <a href=https://collegeessaywriter.bid>college essays</a> chat sex <a href="https://chatsex.trade">sex chat</a> sex chat <a href=https://chatsex.trade>chat sex</a>
345. Pay Day Loan
17.12.17
22:41
loan cash <a href="https://cashadvance.us.org">cash advance</a> cash advance <a href=https://cashadvance.us.org>internet payday loans</a>
344. Is Homework Helpful
17.12.17
19:11
web assign help <a href="https://researchpaper.us.com">research paper</a> research paper <a href=https://researchpaper.us.com>research essay</a>
343. JamesBus
17.12.17
17:55
essay writing <a href=https://essayonline.us.com>I found it</a> buy essay https://essayonline.us.com - buy an essay online
342. JoeBus
17.12.17
13:59
payday loans online <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans direct lenders</a> personal loans <a href=https://paydayloans.us.org/>cash advance</a>
341. Buy Cheap Essay
17.12.17
13:56
writing my essay <a href="https://essaywritingservice.us.org">essay writing</a> essay writing service <a href=https://essaywritingservice.us.org>buy assignment</a>
340. JamesBus
17.12.17
12:41
webcam sex <a href=https://webcamsex.us.com>sex chat cam</a> live porn webcam https://webcamsex.us.com - webcam sex
339. JoeBus
17.12.17
10:55
bad credit quick loans <a href=https://quickloans.us.com>quick payday loans no credit check</a> quick personal loans <a href=https://quickloans.us.com>quick loans online</a>
338. Custom Essay Writer
17.12.17
10:42
argumentative essays <a href="https://argumentativeessay.us.com">argument essays</a> paper writing <a href=https://argumentativeessay.us.com>research paper heading</a>
337. JamesBus
17.12.17
09:13
payday loans online <a href=https://onlineloans.us.com/>payday loans online</a> online payday loans for bad credit https://onlineloans.us.com/ - view site
336. JoeBus
16.12.17
15:44
short term loan no credit check <a href=https://shorttermloans.us.com>usa payday loans</a> ez money loan <a href=https://shorttermloans.us.com>short term payday loans</a>
335. JoeBus
16.12.17
10:23
loans online <a href=https://onlineloans.us.com/>https://onlineloans.us.com/</a> payday loans online <a href=https://onlineloans.us.com/>online payday loans</a>
334. Buy Essay Online
16.12.17
08:19
mastering physics homework help <a href="https://essay.us.org">essay</a> argumentative essay <a href=https://essay.us.org>essay writer</a>
333. JamesBus
16.12.17
07:57
research papers <a href="https://schoolpapers.cricket">school papers</a> argument essays <a href=https://schoolpapers.cricket>research papers</a> transfer essay <a href="https://commonapplicationessayprompts.science">common application essay prompts</a> common application essay prompts <a href=https://commonapplicationessayprompts.science>common application essay prompts</a> free sex chat <a href="https://chatsex.bid">chat sex</a> web cam porn <a href=https://chatsex.bid>chat sex</a> homework help biology <a href="https://researchpaperproposal.trade">pay to get homework done</a> outlines for research papers <a href=https://researchpaperproposal.trade>research paper proposal</a> same day payday loans online <a href="https://samedaypaydayloansonline.bid">same day payday loans online</a> same day payday loans online <a href=https://samedaypaydayloansonline.bid>same day payday loans online</a>
332. JamesBus
16.12.17
06:41
best essay writing service <a href="https://bestessaywritingservice.science">paper writing</a> writing my essay <a href=https://bestessaywritingservice.science>pay to do math homework</a> cam sites <a href="https://camsites.cricket">live porn cams</a> free porn show <a href=https://camsites.cricket>sex web cam</a> research papers <a href="https://schoolpapers.cricket">motivate me to do homework</a> school papers <a href=https://schoolpapers.cricket>research papers</a> instant online payday loan <a href="https://instantonlinepaydayloan.cricket">easy online payday loans</a> speedycash <a href=https://instantonlinepaydayloan.cricket>instant online payday loan</a> free adult cam to cam <a href="https://freewebcamsex.stream">free webcam sex</a> free webcam sex <a href=https://freewebcamsex.stream>web cam pussy</a> bad credit loans direct lenders <a href="https://quickloans100approval.stream">quick loans 100 approval</a> quick loans 100 approval <a href=https://quickloans100approval.stream>loans online</a> bad credit payday loans <a href="https://paydaybadcreditloan.bid">advance cash payday loan</a> installment loan <a href=https://paydaybadcreditloan.bid>payday bad credit loan</a> university of texas essays <a href="https://schoolpapers.trade">secondary school homework help</a> algebra help <a href=https://schoolpapers.trade>school papers</a>
331. JoeBus
16.12.17
02:48
best cash loans online <a href=https://onlineloans.us.com/>payday loans online</a> http://OnlineLoans.us.com/ <a href=https://onlineloans.us.com/>payday loan online</a>
330. Assignments Help
16.12.17
01:43
research paper <a href="https://researchpaper.us.com">research paper</a> research essay <a href=https://researchpaper.us.com>research essay</a>
329. Speedy Cash
16.12.17
00:50
quick loans no credit check <a href="https://cashadvance.us.org">cash advance</a> paydayloan <a href=https://cashadvance.us.org>payday advance online</a>
328. Buy Essay Online
15.12.17
22:49
college essay prompts <a href="https://essay.us.org">essay</a> do homework online <a href=https://essay.us.org>essay</a>
327. Payday Loan
15.12.17
19:30
payday loans online <a href="https://loan.us.org">loans</a> cash loans <a href=https://loan.us.org>loans</a>
326. Fastest Payday Loan
15.12.17
17:51
loan <a href="https://loan.us.org">loan</a> same day payday loans no credit check <a href=https://loan.us.org>payday loans online</a>
325. JamesBus
15.12.17
16:52
payday loans <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans online houston tx</a> paydayloans.us.org https://paydayloans.us.org/ - payday loans online
324. Direct Lenders
15.12.17
12:56
payday <a href="https://payday.us.com">online payday advance</a> payday <a href=https://payday.us.com>a payday loan</a>
323. JamesBus
15.12.17
08:12
essay prompts <a href="https://essayprompts.cricket">essay prompts</a> essay prompts <a href=https://essayprompts.cricket>write essay</a> payday loans direct lender <a href="https://directlenderpaydayloans.cricket">direct lender payday loans</a> direct lender payday loans <a href=https://directlenderpaydayloans.cricket>direct lender payday loans</a> term papers <a href="https://researchwriting.stream">research essay</a> research writing <a href=https://researchwriting.stream>research paper</a>
322. JamesBus
15.12.17
06:13
quick text loans <a href=https://quickloans.us.com>quick loans rates</a> quick payday loans direct lenders https://quickloans.us.com - quick personal loans
321. JamesBus
15.12.17
01:08
buy an essay online cheap <a href=https://buyessay.us.com>buy an essay</a> buy essays for college https://buyessay.us.com - websites that write essays
320. JamesBus
15.12.17
00:09
easy online payday loans <a href="https://easyonlinepaydayloans.bid">fast cash loans with no credit check</a> direct lender payday loans <a href=https://easyonlinepaydayloans.bid>easy online payday loans</a> payday bad credit loan <a href="https://paydaybadcreditloan.bid">payday bad credit loan</a> small payday loans <a href=https://paydaybadcreditloan.bid>payday bad credit loan</a> college essays <a href="https://collegeessayprompts.trade">college essay help</a> homework help social studies <a href=https://collegeessayprompts.trade>buy argumentative essay</a>
319. JamesBus
14.12.17
07:25
help on essay <a href=https://collegeessay.us.com>help on writing essays</a> college essay https://collegeessay.us.com - buy college essays
318. JamesBus
13.12.17
23:48
quick decision loans <a href=https://quickloans.us.com>quicken loans</a> quick loans https://quickloans.us.com - quick cash loans in tennessee
317. JoeBus
13.12.17
18:43
my essay writing <a href=https://writemyessay.us.com>write my essay</a> write my essay online <a href=https://writemyessay.us.com>my homework help</a>
316. JoeBus
13.12.17
11:12
payday loans online <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans online</a> payday loans <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans online</a>
315. JoeBus
13.12.17
02:24
payday <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>direct lenders for bad credit</a> online lenders <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>Extra resources</a>
314. JoeBus
11.12.17
19:15
my homework now <a href=https://writemyessay.us.com>https://writemyessay.us.com</a> WRITEMYESSAY.US.COM <a href=https://writemyessay.us.com>writemyessay.us.com</a>
313. JoeBus
11.12.17
15:37
essay writer online <a href=https://essayonline.us.com>click for source</a> pay for essay online <a href=https://essayonline.us.com>buy essay online</a>
312. JoeBus
10.12.17
23:54
payday loans online <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans online</a> payday loans online <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans direct lenders</a>
311. JamesBus
10.12.17
16:50
write my essay <a href=https://writemyessay.us.com>write my essay online</a> custom essay writing service https://writemyessay.us.com - write my essay for me
310. JoeBus
10.12.17
11:17
buy essay papers <a href=https://buyessays.us.com>buy essay</a> buy essay <a href=https://buyessays.us.com>college essay writing services</a>
309. JoeBus
10.12.17
09:14
Read Full Report <a href=https://essayonline.us.com>write my essay online</a> essay writing <a href=https://essayonline.us.com>online essays</a>
308. JoeBus
10.12.17
05:21
onlineloans.us.com <a href=https://onlineloans.us.com/>payday loans online</a> payday loans online <a href=https://onlineloans.us.com/>easy payday loans online</a>
307. JoeBus
09.12.17
21:28
webcam sex <a href=https://webcamsex.us.com>sex webcam</a> girl cams <a href=https://webcamsex.us.com>free webcam sex</a>
306. Easy Payday Loan
09.12.17
18:23
loan <a href="https://loan.us.org">online loans</a> payday loans online <a href=https://loan.us.org>no credit check lenders only</a>
305. Speedy Cash
09.12.17
13:16
advance cash payday loan <a href="https://cashadvance.us.org">online payday loans instant approval</a> cash advance <a href=https://cashadvance.us.org>cash advance loan</a>
304. Loans
09.12.17
06:05
bad credit <a href="https://payday.us.com">payday cash loan</a> payday <a href=https://payday.us.com>payday</a>
303. Money Loan
08.12.17
05:25
cash advance <a href="https://cashadvance.us.org">payday advance online</a> cash loans <a href=https://cashadvance.us.org>cash advance lenders</a>
302. Assignment Helper
07.12.17
11:47
pay for essay online <a href="https://essay.us.org">essay</a> college essays <a href=https://essay.us.org>college essays</a>
301. JoeBus
07.12.17
09:31
buy college essays <a href=https://collegeessay.us.com>college essay paper</a> help write an essay <a href=https://collegeessay.us.com>college essay</a>
300. JoeBus
07.12.17
03:54
homepage <a href=https://writemyessay.us.com>pay someone to write my essay</a> https://writemyessay.us.com <a href=https://writemyessay.us.com>write my essay</a>
299. Buy Papers Online
07.12.17
01:54
research paper <a href="https://researchpaper.us.com">research paper</a> do my research paper <a href=https://researchpaper.us.com>research essay</a>
298. Homework Center
06.12.17
22:08
help on my math homework <a href="https://researchpaper.us.com">research paper</a> help with college essay <a href=https://researchpaper.us.com>research paper</a>
297. Write Assignment
06.12.17
18:32
argumentative essays <a href="https://argumentativeessay.us.com">argumentative essay</a> argument essay <a href=https://argumentativeessay.us.com>paper writing</a>
296. Buy An Essay Online
06.12.17
15:37
writing my paper <a href="https://essaywritingservice.us.org">essay writing</a> paper writing service <a href=https://essaywritingservice.us.org>help dissertation</a>
295. JoeBus
06.12.17
15:02
essay writing service <a href=https://essaywritingservices.us.com>white paper writer</a> essay writing service <a href=https://essaywritingservices.us.com>This Site</a>
294. JamesBus
05.12.17
17:02
quick payday loans online <a href=https://quickloans.us.com>where can i get a quick loan</a> payday loans quick cash https://quickloans.us.com - loans quickly
293. JamesBus
05.12.17
06:16
chat sex <a href=https://webcamsex.us.com>webcam sex</a> webcam sex https://webcamsex.us.com - porn chat free
292. Payday Loan Online
04.12.17
02:52
loans <a href="https://loan.us.org">payday loans online</a> no credit loans guaranteed approval <a href=https://loan.us.org>loans</a>
291. Payday Loan Online
03.12.17
17:17
how to get a quick loan <a href=https://quickloans.us.com>quick personal loans for fair credit</a> loans quick and easy <a href=https://quickloans.us.com>quick personal loans with no credit check</a>
290. Loans
03.12.17
14:19
personal loans bad credit <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>personal loans with no credit check</a> payday loans for bad credit uk <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>payday loans bad credit online</a>
289. Best Payday Loan
03.12.17
08:15
short term payday <a href=https://shorttermloans.us.com>short term payday loans</a> personal loans poor credit <a href=https://shorttermloans.us.com>loan with no credit check</a>
288. Payday
02.12.17
22:30
smart loan <a href=https://shorttermloans.us.com>no credit check loans online</a> paydayloans <a href=https://shorttermloans.us.com>loan store</a>
287. Direct Lenders
02.12.17
18:05
payday loans quickly <a href=https://quickloans.us.com>quicken loans rates</a> quick personal loans <a href=https://quickloans.us.com>quick loans for bad credit</a>
286. Payday
02.12.17
16:04
short term loans online <a href=https://shorttermloans.us.com>short term loans for people with bad credit</a> short term loans <a href=https://shorttermloans.us.com>apply for a personal loan</a>
285. Fastest Payday Loan
02.12.17
14:38
personal loans bad credit <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>payday loans bad credit</a> bad credit personal loans <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>personal loans bad credit</a>
284. Loan Cash
02.12.17
09:18
where can i get a quick loan <a href=https://quickloans.us.com>quick cash loans</a> personal loans quicken <a href=https://quickloans.us.com>fast pay day loan</a>
283. JamesBus
02.12.17
06:36
write my essay <a href=https://writemyessay.us.com>online essay</a> write my essay https://writemyessay.us.com - write essay for me
282. Instant Online Loans
02.12.17
06:34
bad credit personal loans <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>payday loans for bad credit</a> bad credit personal loans <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>secured bad credit loans</a>
281. Cash Advance
02.12.17
06:16
personal loans bad credit <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>bad credit payday loans</a> payday loans for bad credit near me <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>personal loans with bad credit</a>
280. JoeBus
02.12.17
05:31
best essay writing websites <a href=https://buyessay.us.com>best website for essay writing</a> university essay help <a href=https://buyessay.us.com>buy an essay paper</a>
279. Bad Credit
02.12.17
00:57
unsecured signature loans bad credit <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>personal loans bad credit</a> payday loans bad credit dallas <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>bad credit loans maryland</a>
278. Best Online Loans
01.12.17
23:57
personal loans bad credit <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>payday loans for bad credit guaranteed</a> i need a personal loan now with bad credit <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>short term loans for bad credit same day</a>
277. Online Loans
01.12.17
22:12
quicken loans rates <a href=https://quickloans.us.com>cash fast loan</a> how to get a quick loan <a href=https://quickloans.us.com>quick loans online</a>
276. JamesBus
01.12.17
20:02
essay writing online <a href=https://essayonline.us.com>essay online</a> writing online https://essayonline.us.com - link
275. JamesBus
01.12.17
17:25
college essay help <a href=https://collegeessay.us.com>college essay</a> college essay typer https://collegeessay.us.com - writing a personal essay for college
274. Spotloan
01.12.17
15:43
quick loans <a href=https://quickloans.us.com>easy approval personal loans</a> quick loans <a href=https://quickloans.us.com>quick personal loans</a>
273. Online Payday Loans
01.12.17
13:06
quick payday loans with bad credit <a href=https://quickloans.us.com>quick personal loans same day</a> quick personal loans with no credit check <a href=https://quickloans.us.com>quick cash loans online</a>
272. JoeBus
01.12.17
13:05
loans online bad credit <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>direct lenders for bad credit</a> pay day loan <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>direct payday lenders bad credit</a>
271. JamesBus
01.12.17
12:05
writing essays for college <a href=https://buyessay.us.com>essay writing help online</a> order essay paper https://buyessay.us.com - buy an essay paper
270. JamesBus
01.12.17
05:05
free sex webcam <a href=https://webcamsex.us.com>webcam sex</a> adult chat room https://webcamsex.us.com - webcam sex chat
269. Loans For Bad Credit
01.12.17
05:00
payday loans for bad credit <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>i need a personal loan with bad credit</a> bad credit personal loans <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>payday loans for bad credit</a>
268. JamesBus
30.11.17
23:44
buying an essay <a href=https://buyessays.us.com>buy essay online</a> buy essays online https://buyessays.us.com - college essay help online
267. JamesBus
30.11.17
20:35
payday bad credit loan <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>payday loans for bad credit</a> payday loans for bad credit https://loansforbadcredit.us.com/ - payday loans bad credit
266. JamesBus
30.11.17
06:10
buy essay <a href=https://buyessay.us.com>buy essay without getting caught</a> i need help writing my essay https://buyessay.us.com - buy essay without getting caught
265. A Payday Loan
30.11.17
02:04
short term loans <a href=https://shorttermloans.us.com>cash america loans</a> short term loans bad credit direct lenders <a href=https://shorttermloans.us.com>short term cash loans</a>
264. Cash Advance
29.11.17
20:32
online payday loans for bad credit <a href=https://shorttermloans.us.com>short term cash loans</a> payday loans online bad credit <a href=https://shorttermloans.us.com>loans short term no credit check</a>
263. JoeBus
29.11.17
12:51
HTTP://ONLINELOANS.US.COM <a href=https://onlineloans.us.com/>loans online</a> direct payday lenders <a href=https://onlineloans.us.com/>payday loans online</a>
262. Best Online Loans
29.11.17
10:21
quick loans same day <a href=https://quickloans.us.com>loans quick approval</a> quick cash loans online <a href=https://quickloans.us.com>quick little loans</a>
261. JamesBus
29.11.17
08:32
essays for money <a href=https://buyessays.us.com>order essay</a> buy essay https://buyessays.us.com - buy essay
260. JoeBus
29.11.17
07:37
buy essay without plagiarism <a href=https://buyessay.us.com>buy an essay for college</a> buying essays online <a href=https://buyessay.us.com>buy essay</a>
259. Spotloan
29.11.17
04:32
payday loans bad credit direct lenders <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>unsecured personal loan bad credit direct lender</a> large personal loans <a href=https://badcreditpersonalloans.us.com>unsecured loan for bad credit</a>
258. JoeBus
29.11.17
00:41
college admissions essay help <a href=https://collegeessay.us.com>help with an essay</a> write college essay <a href=https://collegeessay.us.com>college essays</a>
257. JoeBus
28.11.17
12:21
payday loans for bad credit <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>online lenders</a> payday loans bad credit <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>LoansForBadCredit.us.com</a>
256. How To Writing Essay
28.11.17
03:24
buy essay online <a href=https://buyessays.us.com>professional essay writing help</a> buy an essay cheap <a href=https://buyessays.us.com>buy essay</a>
255. Assignment Helper
28.11.17
02:20
buy an essay <a href=https://buyessay.us.com>buy essays</a> buy essay without getting caught <a href=https://buyessay.us.com>buy essay</a>
254. Buy Essays Cheap
28.11.17
00:30
buy essay cheap <a href=https://buyessay.us.com>essay buy</a> buy essay without plagiarism <a href=https://buyessay.us.com>assignment essay help</a>
253. JoeBus
27.11.17
20:16
writing an essay help <a href=https://collegeessay.us.com>college essays</a> college essay help <a href=https://collegeessay.us.com>writing a personal essay for college</a>
252. Best Essay Writer
27.11.17
19:55
where can i buy an essay <a href=https://buyessays.us.com>buy essay</a> order essay online cheap <a href=https://buyessays.us.com>buy essays online</a>
251. JoeBus
27.11.17
18:57
payday loans online <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans online</a> payday express <a href=https://paydayloans.us.org/>Recommended Reading</a>
250. Essay Writing Tip
27.11.17
18:17
buy essay <a href=https://buyessay.us.com>buy essay</a> buy essays online <a href=https://buyessay.us.com>buy essays</a>
249. Is Homework Helpful
27.11.17
16:45
writing essay help <a href=https://buyessay.us.com>buy essay</a> buy essay online <a href=https://buyessay.us.com>buy college essays</a>
248. Homework Research
27.11.17
15:25
order essay <a href=https://buyessay.us.com>buy essay online</a> writing an essay for college <a href=https://buyessay.us.com>buy essay without getting caught</a>
247. PamBus
27.11.17
15:02
motivation for doing homework <a href="https://schoolpapers.bid">term paper</a> school papers <a href=https://schoolpapers.bid>someone to do my homework</a> online loans no credit check instant approval <a href="https://directlenderspaydayloans.cricket">payday loans online direct lenders</a> payday lenders direct <a href=https://directlenderspaydayloans.cricket>quick loans no credit check</a> payday loan online <a href="https://easypaydayloan.science">payday loan lenders</a> payday loan online <a href=https://easypaydayloan.science>payday loan lenders</a> school papers <a href="https://schoolpapers.stream">school papers</a> mastering chemistry online homework <a href=https://schoolpapers.stream>help me write my college essay</a> essays help <a href="https://essayshelp.cricket">buy essays</a> persuasive writing homework <a href=https://essayshelp.cricket>homework solutions online</a> instant payday loans <a href="https://instantpaydayloans.loan">internet payday loans</a> direct payday loans <a href=https://instantpaydayloans.loan>no credit check emergency loans</a> easy online payday loans <a href="https://easypaydayloans.cricket">easy online payday loans</a> payday advance online <a href=https://easypaydayloans.cricket>easy online payday loans</a> guaranteed payday loans <a href="https://guaranteedpaydayloans.stream">instant payday loans</a> easy payday loans <a href=https://guaranteedpaydayloans.stream>instant payday loans</a>
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0989