[BG]   EN  

Начало
Публикации
Форум
Анкети
Лични файлове
Видео
Музика
Музика
Картички
Картички
E-Mail Ha Team Extreme
Team Extreme V BG TOP
Extreme Championship Wrestling (ECW)
Игри Ha WWE
Team Extreme В Sait1
Lion Heart Tribute
Lion Heart On SVR 2006
WWF Titles
Jeff Hard Tributes
Lion Heart Titantron
Team Extreme Titantron
Team Extreme Matches
Armageddon 1999
WWE 12 Video Clips
WWE Titles
Best Matches Of 2003
Песни
Стари Кечисти От WWF
Chyer Wikipedia
Thousand Foot Krutch Music Videos
Classic Matches
Базова
Jeff Hard Wikipedia
Lion Heart Wikipedia
Ultimate Fighter Wrestling
Постери На WWE
Календар
Връзки
За контакти
Помощна
Каталог
Най Добрите Игри за Конзоли
Фото Галерия
Списък
Адреси
Новини
Wikipedia На Кечисти На Бг ЕзикWikipedia На Кечисти На Бг Език / Wikipedia Of Wrestlers

09 Юни 11, 01:47 / Автор: Lion Heart
HBK Shawn Michaels Wikipedia

Шон Майкълс

Шон Майкълс
Снимка на Шон Майкълс
Сценични
имена
Шон Майкълс,Сърцеразбивача mr wrestle mania водажът на dx
Обявена височина 185 cm
Обявено тегло 102 kg
Роден(а) 22 юли, 1965 (45 години)
Чандлър (Аризона)
Живее в Сан Антонио (Тексас)
Треньор(и) Хосе Лотарио
Дебют 16 октомври, 1985

Майкъл Шон Хикенботъм е американски професионален кечист, по-добре познат на ринга, като „Сърцеразбивача“ Шон Майкълс.

В момента той е един от най-опитните кечисти в WWE, където работи от 1984 г. Неговата кариера е прекратена през 1998, но той се завръща на ринга 4 години по-късно, през 2002. В едно от изданията на "Първична сила" през април 2010 година Шон залага кариерата си срещу непрекъснатата до сега от никого серия от победи на Кечмания на Гробаря на Кеч Маниа 26. Шон губи мача и официално е пенсиониран от WWE.

Съдържание

[скриване]

Кариера

Ранна Кариера

Роден е в Чандлър, Аризона, прекарва ранните си години в Рийдинг, Англия, Шон Хикенботъм и израства Сан Антонио, Тексас. В Сан Антонио баща му работи във „Въздушните сили на Рандолф“.

Трениран от мексикански професионални кечисти и по-късно от Хозе Лотарио, Майкълс дебютира през 1984 в „Средноюжната Кеч Федерация“ и по-късно за „Тексаската Кеч Федерация“. Там Майкълс и Пол Диамънд са възнаградени с Отборната титла на „Тексаската Федерация“, от Чаво Гереро-старши. Също се състезава и за „Централно Щатската Федерация“. Там той и съотборникът му Марти Джанети побеждават отбора на Дебелите Близнаци за отборните титли на „Централно Щатската Федерация“, по-късно я губят от Близнаците. Майкълс прави и появяване в Далас, Тексас, в „WCCW“ през 1985.

WWF/WWE

Рокерите

Майкълс прави своя истински дебют в 1986 в AWA, като отново е в партньорство с Марти Джанети. Тогава отборът им се казва „Среднощните рокери“ и печели AWA отборната титла два пъти, срещу Бъди Роуз и Доуг Сомърс.

С нахълтването на таланти в AWA през 1987, на Рокерите е направено предложение за участие в WWF. Въпреки това, 2 седмици по-късно те бяха уволнени за това, че „купонясвали яко“ (според скорошната автобиография на Майкълс това е недоразумение).

Те се завръщат в AWA, но биват отново преместени в WWF, след година. Директорът на WWF Винс МакМеън жадува да има изпълненията на Шон Майкълс в неговата федерация. Името на отбора вече е само „Рокерите“, заради авторските права на AWA.

Енергичният отбор става много популярен, и феновете пощуряват по техничните им изпълнения. Отборът набира инерция, като се появява по почти всички PPV-турнири на федерацията в продължение на две години. Въпреки това не получава мач за Отборната титла.

Техният шанс идва през октомври 1990 г. Рокерите печелят Отборната титла на WWF, от Фондацията Харт. Джим Нейдхарт, едната половина от Фондацията, през това време е в процес на уволняване от федерацията, и така Рокерите се явяват като виновници за напускането му. Мачовете на Рокерите продължават с перфектни победи, докато Джим не се завръща, и коланите отново са в Брет и Джим.

Сърцеразбивача

Двамата са заедно до раздялата им на 2 декември 1991 г., по време на инцидент по време на шоу. Майкълс рита Джанети и го хвърля през стъклена витрина. Марти напуска WWF, а Майкълс е с прякора „The Boy Toy“, по-късно променен на Сърцеразбивача (The Heartbreak Kid).

Негов мениджър става Сензациозната Шери, с която изгражда имиджа си, подкрепен с първата версия на песента му „Sexy Boy“.

Майкълс през 1994 г.

Майкълс не печели Интерконтиненталната титла от Брет Харт, през юли 1992, като губи първия мач със стълби в света! Майкълс не се отказва и печели интерконтиненталната титла от „Британския Булдог“. Това се случва на 27 октомври 1992. По-късно губи мач с Брет Харт, за титлата на федерацията, на турнира Оцеляване 1992 г.

Шон и Шери се разделят, и Марти Джанети за бързо се появява отново, за серия от запомнящи се мачове. След подъл номер от Татанка през 1993, Майкълс губи Интерконтинентална титла от Джанети, в запомнящо се издание на Първична сила през 17 май 1993. На 6 юни, обаче Шон си я връща, с помощта на дебютиращия му „бодигард“ Дизел.

След като за кратко се появява в WCW, Шон се завръща в WWF и прави няколко появявания в WWF/USWA. Той си идва навреме за турнира „Оцеляване“ през 1993.

Кулминацията на враждата между Шон, Брет Харт и Разор Рамон е в мач със стълби на Кечмания 10. Майкълс губи мача, но той става №1 мач на годината. Разор запазва титлата си.

Отбор и вражда с Дизел

На 28 август 1994, Сърцеразбивача и Дизел грабват отборните титли на WWF от отбора на Топящите глави. Докато са шампиони, Дизел и Шон използват завършващия удар на Топящите глави. Майкълс се покатерва на раменете на Дизел, и цамбурва върху опонентите. На следващия ден, на Summerslam, Дизел губи интерконтиненталната титла от Разор Рамон, поради причината че Шон без да иска прави Музика под брадичката на Дизел.

Тогава те се скарват и разпадането на отбора им е на турнира Оцеляване 1994. Три дни след това Дизел е на върха, като печели мач за титлата на федерацията, състоящ се от шестима души. Шон Майкълс печели Кралското Меле, и участва в мач за титлата срещу Дизел на КечМания 11. Майкълс излиза с нов бодигард — Психаря Сид. Майкълс губи мача и бива нападнат от Сид следващата вечер. Докато Сид отправя предизвикателства за златото към Дизел, Шон си взима кратка почивка. Завръща се на ринга като фейс, през юни и печели третата си интерконтинентална титла от Джеф Джарет. Това води до мач на Летния сблъсък 1995, в който Майкълс защитава титлата си отново срещу Рамон. Шон печели мача.

През това време, Майкълс става лидер на групата позната като „Кликовете“. Другите представители на групичката са Дизел, Разор Рамон, Трите Хикса и Екс Пак.

През октомври 1995, Шон е нападнат от няколко мъже. Малко след това Майкълс трябва да защитава Интерконтиненталната титла на PPV шоу срещу Дийн Дъглас, като я губи. По-късно Дъглас я губи отново от Разор Рамон.

Следващия месец, по време на мач срещу Оуен Харт и Шон Майкълс, HBK получава Ритника Енцугири в главата.

Шампион на WWF

Майкълс спечели първата си WWF титла на Кечмания XII през март 1996 г., където тушира Брет Харт в техния едночасов мач „Железен Човек“. Царуването на Шон с титлата на Федерацията свърши през 1996 г. на турнира Survivor Series през ноември, когато я губи от Sycho Sid — бившия му бодигард в Медисън Скуеър Гардън в мач „Лице в Лице“. Докато WCW набираше сила поради отписването на приятелите на Майкълс — Скот Хол и Кевин Неш, Майкълс продължи да се подвизава като шампион по — голямата част от годината, като значително надмина Манкид, Вейдър и Британския Булдог в битките „плати за да гледаш“. Майкълс си връща титлата от Sid през Януари 1997 г. на „Кралското меле“ в родния му град Сан Антонио.

Вражда с Брет Харт

Майкълс предизвика Брет Харт на WrestleMania XII в мач със заложена титла, където печели първата си титла на федерацията. Брет Харт хвана дясното коляно на Майкълс и го усука. Тогава коляното на Сърцеразбивача се нарани зле и докторите му казаха да се оттегли от кеча за известно време. След операцията на коляното от д-р Джеймс Андрюс, Шон се завръща няколко месеца по-късно и се съюзява с „Ледения“ Стив Остин, и те печелят титлата WWF Tag Team Champions. На СамърСлам 1997 Майкълс беше рефер на мача между Брет Харт и шампиона на WWF — Гробаря.

Дегенерация Х

Дегенерация Х успешно се оформя малко по-късно от средата на 1997. Истинските приятели Шон Майкълс и Ловеца на сърца Хелмсли (продължаващ да бъде по-добре познат като Трите Хикса) са първите създатели, по-късно допълнени със техния бодигард Чайна, и тяхната застрахователна политика Рик Рууд. На 13 октомври 1997г, групичката заформя името Дегенерация Х (D-Generation X) и за пръв път дебютира техният лозунг „Духай го!“.

Трите Хикса и Майкълс като "Дегенерация Х"

През 28 март 1998, на КечМания XIV, Шон Майкълс е WWF шампион, едновременно с това Трите Хикса е Европейски шампион. Те имат новобранеца в кеча Майк Тайсън като специален участник във главния мач на вечерта Шон Майкълс срещу Ледения Стив Остин. На края на мача Тайсън се включва към DX. Майкълс има проблем и е принуден да напусна групичката, на която е лидер. На следващото издание на RAW IS WAR, Трите Хикса се провъзгласява за новия лидер. Той обявява завръщането на X-Pac, за да реформира D-Generation X на D–X Армия. Членовете са X-Pack, Трите Хикса, Чайна, Били Гън и Уличния войн. По-късно името се връща обратно. 13689860{1}

Член на комисия

Майкълс се завърна в WWЕ на 23 ноември 1998 г., но не като кечист, а вместо това като член на комисията на WWЕ.

На 26 август 1999 в епизод на Разбиване, по време на мач — Скалата срещу Трите Хикса Шон влезе на ринга и ритна Скалата, и Церебралният убиец спечели титлата на Федерацията. На 21 май 2000 г. Майкълс беше избран за специален рефер на мача „Железен човек“ — Скалата срещу Трите Хикса. Продължителното отсъствие на Сърцеразбивача, в резултат на което той отвори кеч академия, през 2001 г. той подписва с WWF многогодишен договор.

Завръщане в Първична сила

През 2002, Майкълс се завръща като кечист в Първична сила. На 22 юли 2002, издане на RAW, седмица след разрушаването на nWo, Трите Хикса подава на Шон Майкълс тениска на DX, и казва че има идея двамата да завърнат групата. Същата вечер Трите Хикса излиза със музиката на Дегенарация Х, и започва да убеждава Шон Майкълс да се завърна. Накрая обаче Играта забожда едно Педигрии на Сърцеразбивача, като слага края на ерата на DX. За всеобща изненада Майкълс предизвиква Трите Хикса на мач, на платеното шоу SummerSlam 2002. Хиксовете естествено приема. Шон обаче печели мача. На турнира Оцеляване 2002, Майкълс печели Световната титла от Трите Хикса, в първия по рода си мач „Стаята на елиминициите“. В него също зимат участие Роб Ван Дам, Кейн, Крис Джерико и Букър Ти. Месец по-късно, Шон губи титлата отново от Хиксовете.

На 13 януари, на турнира "Кралско меле", Джерико изхвърля Майкълс. По-късно и двамата кечисти отиват на КечМания 19. Сърцеразбивача печели мача. По-късно на Непростимо и Оцеляване, Ренди Ортън побеждава HBK.

След това, на "Кралското меле 2004", Шон има мач отново срещу шампиона Трите Хикса. Мача завършва с равенство. След това Майкълс взема участие в главния мач на КечМания 20, в мач срещу Трите Хикса и Крис Беноа, за световната титла. По-късно, през 2004та, Шон се среща с Хиксовете в мач „Адската клетка“, но той губи. След това губи мач за Световната Титла отново срещу Трите Хикса. Това се случва на Забранения Вторник 2004. От това феновете гласуват следващите шансове за титлата да не са негови, а на Острието и Крис Беноа. От тези събития, Шон е извън екшъна. Завръща се през януари 2005, където е специален рефер на Новогодишна Революция 2005.

На "Кралското меле 2005", Майкълс елиминира Кърт Енгъл. Енгъл си го връща като вече елиминиран, помага за изхвърлянето на Убиеца на шоута. В резултат на това, Майкълс е отправя предизвикателство на Енгъл за мач на КечМания 21. Кърт приема. На 3 април 2005, Шон губи, като се предава от „Усуканият глезен“. Следващия Понеделник, се получава вражда между Шон и отбора на Мухамед Хасан и Дайвари. Шон получава мач срещу тях. Бишоф му казва да си намери съотборник. Иконата прави точния избор — той избира Хълк Хоган. На Ответен удар 2005, Хълк и Шон побеждават, със записан туш над Дайвари.

На 4 юли 2005, Шон и Хълк имат отборен мач срещу Кърт Енгъл и тогавашния интерконтинентален шампион Карлито. Шон обаче предава съотборника си, като го удря с „Музика под брадичката“. Следващата седмица, Убиеца на шоута, се появява в шоуто на Роди Пайпър, като Роди получава супер ритника на Майкълс. Същата вечер Шон отправя предизвикателство на Хълк Хоган за Летния сблъсък 2005. Шон губи мача си.

На WWE Завръщане у дома, Кърт Енгъл и Шон Майкълс играят 30 минутен мач Железен Човек (това беше едно от първите шоута излъчени по GTV). Резултатът от мача беше 2 на 2, и той завърши с равенство. На Забранения Вторник 2005, Шон Майкълс, Кърт Енгъл и Джон Сина играят мач за титлата на федерацията. Сина печели и опазва титлата си. След това Шон става капитан на отбора на Първична сила, за турнира Оцеляване 2005. Там Шон показва на какво е способен и елиминира двама от отбора на Разбиване. Първо той се разправя с Рей Мистерио, който получава Музика под брадичката във въздуха. Музика получава и ДжейБиЕл, като също бива елиминиран от Сърцеразбивача. Майкълс се опитва да надвие и Рeнди Ортън, но получава RKO, и Рeнди печели Оцеляване.

На 5 декември, 2005 в издание на Първична сила, Шон играе мач срещу Грамадата, за да определяне на момента на влизане в Стаята на елиминацията на Новогодишна Революция 2005.

На поредното издание на Първична сила, Винс и Шон се скарват. Това води до силна вражда между тях. Г-н МакМеън иска от Шон да целуне задника му. Шон не се съгласява и бива принуден, като е пребит. В следващите PPV на Първична сила, Шон Майкълс взима чести участия с мачове срещу МакМеън и Духовния Отряд.

Завръщане на DX

През 2006, в серия от събития случили се след КечМания 22, дават шанс на зрителите за мечта за завръщане на стария отбор DX.

На 12 юни, в издание на RAW, мълвата най-накрая се оказва истина. Докато Духовния Отряд размазват Играта в мач Пет срещу един (5 vs 1), Шон Майкълс излиза на ринга, за да защити стария си приятел. След като дуото разбива Духовния Отряд. DX зе завръща. За сайта на федерацията те дават изявление към Винс Макмеън, което е просто и ясно. Тяхната фраза „Духай го!“. Макмеън се ядосва и поставя двамата членове на DX в мач срещу Духовния Отряд на турнира Vengeance. Победителя е явен още преди началото на мача. След победата си, Degeneration X се заяждат със Джонатан Коачман, Духовния Отряд, Винс Макмеън, и всеки който им се изправи на пътя! DX отново са заедно!

На последния турнир за 2009 WWE TLC заедно с HBK побеждават Грамадата и Джерико в мач за беспорните отборни титли и за пръв път в историята на DX стават шампиони по двоики. Откакто Трите Хикса се завръща от контузията си през 2007 г., той и Майкълс се съюзяват от време на време.Трите Х обръща внимание на индивидуалната си кариера, а Шон се бори с финансовата криза като служител на кръвния си враг JBL, с които имат мач на No Way Out през 2009 Майкълс печели и се оттегля от кеча,същото след мача прави и JBL.

Майкълс в стандартната му поза на ринга

През 2009 след на един от многото мачове през дългата им вражда с Ренди Ортън и Наследниците Краля на кралете намеква за завръштането на DX, тои казва „Ако не ви харесва имаме две думи за вас!“ ,полудялата публика в един глас отговаря „Духайте го!“. Следва телефонен разговор с отказалия се HBK,Играта го моли да се върне и да му помогне,тогава Сърцеразбивача отказва,следват още разговори без упех до момента в който Трите Хикса не отива в зградата в която Шон работи като готвач,там той го обеждава и още следващата седмица в Първична сила стават свидетели на една позната картинка. DX отново са заедно по добри дори от началото на кариерите им.Набързо си оправят сметките с Наследниците като ги онижават няколко пъти а на Hell in a Cell ги попеждават по невероятен начин след като почти цялото време Шон е затворен сам в клетката.Следва вражда с беспорните отборни шампиони,Грамадата и Джерико. На TLC DX ги попеждават в мач със столове, маси и стълби и по-този начин за пръв път заедно стават шампиони по двоики. Около три месеца по късно губят титлите от новосформирания отбор на Грамадата и Миз, а в реванша не успяват да си ги върнат, заради намеса на Гробаря.

Оттегляне

В предпоследния си мач, в Първична Сила, Шон Майкълс побеждава Кейн, въпреки че отнася задушаващо тръшване от Гробаря. За да си отмъсти, в Разбиване напада Гробаря в гръб, след мача му с Дрю Макинтайър и му прави музика под брадичката. В предишнато издание на Първична сила, побеждава световния шампион в тежка категория Крис Джерико чрез отброяване, като го принуждава да напусне ринга и за пореден път да отнесе копие от Острието. На Кечмания XXVI иска реванш на мача си от Кечмания XXV, като залага кариерата си срещу серията от победи на Гробаря, но губи. Така славната му 25-годишна кариера приключва завинаги, от федерацията го молят да стане главен мениджър на Първична сила,но той отказва. На 2 Април, 2011 година, Шон Майкълс заема заслуженото си място в "Залата на славата".

Хватки

 • Хватки от арсенала му
  • Музика под брадичката (Sweet chin music))
   "Музика под брадичката" на Крис Джерико
  • Суплез сълза (Teardrop Suplex)
  • Забиващ пирон (Piledriver)
  • Падащ Лист (Dropkick)
  • Пържола (Big chop)
  • Фигурата захват на крака 4 (Figure four leg lock)
  • Кръстосаните ръце (Crossface)
  • Де Де Те(DDT)
  • Планча (Plancha)
  • Падащ лакът в сърцето (Elbow drop)
  • Захапката на акулата(Sharpshooter)
  • Усукания глезен
 • Мениджъри
  • Сенцазионната Шери
  • Кевин Наш
   Излизането на Майкълс
  • Сид Джъстис
  • Чайна
  • Рик Руд
 • Прякори
  • The Heartbreak Kid (HBK) (Сърцеразбивача)
  • The Showstopper (Убиеца на шоута)
  • The Main Event (Главното събитие)
  • The Icon (Иконата)
  • The Leader of the new Generation (Лидерът на новото поколение)
  • Mr. WrestleMania (г-н Кеч Мания)

Титли

 • На наградите Слами през 2009 печели награда за мач на годината (срещу Гробаря на Кеч мания 25.)
 • Кралско меле - 1995, 1996 година

Външни препратки


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
93. JamesBus
17.10.17
17:05
free online sex chat <a href=https://sexchat.us.com>free sex chats</a> sex chat [url=https://sexchat.us.com]sex chat[/url]
92. Google Essay Writer
17.10.17
04:40
best essay writing services <a href=https://essaywritingservices.us.com>essay writing services reviews</a> buying essay [url=https://essaywritingservices.us.com]assignment notebooks[/url]
91. Loans For Bad Credit
17.10.17
04:38
online loans <a href=https://onlineloans.us.com/>online payday loan</a> online loan [url=https://onlineloans.us.com/]helpful resources[/url]
90. Best Online Loans
17.10.17
04:07
payday loans online direct lenders no credit check <a href=https://paydayloans.us.org/>trusted payday loans online</a> cash advance [url=https://paydayloans.us.org/]direct payday loans online[/url]
89. JamesBus
17.10.17
02:58
payday loans online <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans</a> payday loan [url=https://paydayloans.us.org/]payday loans[/url]
88. JamesBus
16.10.17
21:55
sex chat <a href=https://freesexchat.us.com>sex chat</a> free sex chat sites [url=https://freesexchat.us.com]sex chat room[/url]
87. Write
16.10.17
13:36
WRITEMYESSAY.US.COM <a href=https://writemyessay.us.com>https://writemyessay.us.com/</a> write my essay for me [url=https://writemyessay.us.com]here i found it[/url]
86. JamesBus
16.10.17
13:18
online payday loan <a href=https://bestpaydayloansonline.us.com/>payday loans online</a> online payday loans [url=https://bestpaydayloansonline.us.com/]payday loans online direct lender[/url]
85. Online Homework
16.10.17
10:07
More Bonuses <a href=https://essaywritingservice.us.com>the assignments</a> essays writing services [url=https://essaywritingservice.us.com]best essay writing service reviews[/url]
84. JamesBus
16.10.17
06:27
essay writing <a href=https://writemyessay.us.com>HTTPS://WRITEMYESSAY.US.COM/</a> help me with my essay [url=https://writemyessay.us.com]essay writing[/url]
83. Buy Essays Cheap
16.10.17
02:46
top essay writing services <a href=https://essaywritingservice.us.com>essay writing service</a> online essay writing services [url=https://essaywritingservice.us.com]Related Site[/url]
82. JamesBus
15.10.17
22:16
payday loans online <a href=https://paydayloansonline.us.com/>trusted payday loans online</a> no credit check payday loans online [url=https://paydayloansonline.us.com/]explained here[/url]
81. Writing Online
15.10.17
19:00
cheap custom essay writing service <a href=https://essaywritingservice.us.com>best essay writing services</a> essay writing service [url=https://essaywritingservice.us.com]essays writing services[/url]
80. Write An Essay
15.10.17
14:04
write my essay for me <a href=https://writemyessay.us.com>write my essay</a> write my papers [url=https://writemyessay.us.com]write my essay[/url]
79. JamesBus
15.10.17
13:58
site <a href=https://bestpaydayloansonline.us.com/>guaranteed payday loans online</a> online payday loans [url=https://bestpaydayloansonline.us.com/]online payday loans no credit check[/url]
78. JamesBus
15.10.17
11:45
admission essay writing service <a href=https://essaywritingservice.us.com>essay writing service</a> essay writing service [url=https://essaywritingservice.us.com]essays writing services[/url]
77. Buy Custom Essays
15.10.17
06:12
Going Here <a href=https://essayonline.us.com>essay online</a> more info [url=https://essayonline.us.com]pay for essay online[/url]
76. JamesBus
15.10.17
00:30
essay writing service <a href=https://essaywritingservices.us.com>essay writing service</a> essay writing service [url=https://essaywritingservices.us.com]essay writing service[/url]
75. JamesBus
13.10.17
05:20
payday loans <a href=https://paydayloans.us.org/>More hints</a> fast payday loans online direct lenders [url=https://paydayloans.us.org/]payday loans online direct lenders no credit check[/url]
74. Money Loan
10.10.17
22:47
https://loansforbadcredit.us.com <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>payday loans for bad credit</a> here i found it [url=https://loansforbadcredit.us.com/]payday loans for bad credit[/url]
73. Loans
10.10.17
15:39
https://onlineloans.us.com/ <a href=https://onlineloans.us.com/>online payday advance</a> payday loan online [url=https://onlineloans.us.com/]payday loans online[/url]
72. Online Loan
10.10.17
00:38
HTTP://LOANSFORBADCREDIT.US.COM/ <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>loan cash</a> payday loans for bad credit [url=https://loansforbadcredit.us.com/]payday loans for bad credit[/url]
71. Get A Loan
09.10.17
19:04
payday express <a href=https://onlineloans.us.com/>online payday advance</a> Related Site [url=https://onlineloans.us.com/]online loan[/url]
70. JamesBus
09.10.17
07:37
loans for bad credit <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>loans for bad credit</a> Related Site [url=https://loansforbadcredit.us.com/]speedycash[/url]
69. JamesBus
09.10.17
02:47
webcam room <a href=https://freesexchat.us.com>sex chat</a> sex chat [url=https://freesexchat.us.com]sex chat[/url]
68. JamesBus
08.10.17
19:02
payday loans online <a href=https://paydayloansonline.us.com/>payday loans online</a> payday loans online [url=https://paydayloansonline.us.com/]payday loan[/url]
67. Payday Loans Online
07.10.17
13:07
payday loans online <a href=https://paydayloansonline.us.com/>payday loans online</a> Visit This Link [url=https://paydayloansonline.us.com/]payday loan[/url]
66. A Payday Loan
07.10.17
04:50
getting a loan <a href=https://onlineloans.us.com/>best online payday loans</a> payday loans online [url=https://onlineloans.us.com/]found here[/url]
65. Payday Express
06.10.17
22:29
payday loans online <a href=https://paydayloansonline.us.com/>payday loans online get a fast easy</a> Read More Here [url=https://paydayloansonline.us.com/]Clicking Here[/url]
64. Instant Online Loans
06.10.17
20:28
payday bad credit loan <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>Look At This</a> payday loans bad credit [url=https://loansforbadcredit.us.com/]loans for bad credit[/url]
63. JamesBus
06.10.17
19:37
custom essay writing services <a href=https://essaywritingservice.us.com>Full Report</a> admission essay writing service [url=https://essaywritingservice.us.com]essay writing service[/url]
62. JamesBus
06.10.17
03:56
payday loans online <a href=https://paydayloansonline.us.com/>Read This</a> payday loans online [url=https://paydayloansonline.us.com/]payday loans online[/url]
61. JamesBus
05.10.17
21:25
write my essay <a href=https://writemyessay.us.com>essay online</a> write an essay [url=https://writemyessay.us.com]write[/url]
60. Term Paper Writer
05.10.17
21:12
admission essay writing service <a href=https://essaywritingservice.us.com>professional essay writing services</a> top essay writing services [url=https://essaywritingservice.us.com]essay writing service review[/url]
59. Write Essays Online
05.10.17
17:01
essay writing service review <a href=https://essaywritingservice.us.com>essay writing service review</a> admission essay writing service [url=https://essaywritingservice.us.com]academic essay writing service[/url]
58. Write My Paper
05.10.17
08:38
for more <a href=https://essayonline.us.com>buy essay online safe</a> college essays online [url=https://essayonline.us.com]found it for you[/url]
57. JamesBus
05.10.17
05:48
top payday loans online <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loans</a> payday loans online [url=https://paydayloans.us.org/]paydayloans.us.org[/url]
56. Help My Essay
05.10.17
04:49
college essays online <a href=https://essayonline.us.com>buy essay online</a> Click This Link [url=https://essayonline.us.com]write my essay online[/url]
55. JamesBus
04.10.17
21:35
pay to write my essay <a href=https://writemyessay.us.com>custom essay</a> write my essay [url=https://writemyessay.us.com]writemyessay.us.com[/url]
54. JamesBus
04.10.17
11:42
Home Page <a href=https://bestpaydayloansonline.us.com/>payday loans online direct lenders only</a> payday loans online [url=https://bestpaydayloansonline.us.com/]payday loans[/url]
53. JamesBus
04.10.17
05:52
found here <a href=https://bestpaydayloansonline.us.com/>payday loans online direct lenders</a> payday loans online [url=https://bestpaydayloansonline.us.com/]payday loan[/url]
52. JamesBus
03.10.17
23:16
sex chat room <a href=https://sexchat.us.com>sex chat</a> free sex chat [url=https://sexchat.us.com]https://sexchat.us.com[/url]
51. JamesBus
03.10.17
22:01
essay writing service <a href=https://essaywritingservice.us.com>how to write scholarship essay</a> buy college essay [url=https://essaywritingservice.us.com]essay writing service[/url]
50. Buying Essays Online
03.10.17
15:28
homework help online <a href=https://essayonline.us.com>paper writing services</a> buy essays online [url=https://essayonline.us.com]online homework help[/url]
49. JamesBus
03.10.17
07:18
payday loans <a href=https://paydayloansonline.us.com/>payday loan online</a> payday loans online [url=https://paydayloansonline.us.com/]payday loans online[/url]
48. Online Paper Writer
03.10.17
06:53
custom essay writing services <a href=https://essaywritingservices.us.com>essay writing service</a> essay writing service [url=https://essaywritingservices.us.com]essay writing service[/url]
47. Direct Lender Loans
02.10.17
22:52
next page <a href=https://onlineloans.us.com/>online loan</a> online loan [url=https://onlineloans.us.com/]HTTP://ONLINELOANS.US.COM[/url]
46. Pay To Write Essays
02.10.17
20:54
professional research paper writers <a href=https://essaywritingservices.us.com>essaywritingservices.us.com</a> writing an argument essay [url=https://essaywritingservices.us.com]More about the author[/url]
45. Paydayloan
02.10.17
20:30
payday loans online <a href=https://bestpaydayloansonline.us.com/>payday loans online</a> payday loans online [url=https://bestpaydayloansonline.us.com/]bad credit payday loans online[/url]
44. Online Payday Loan
02.10.17
13:00
payday loans direct lenders <a href=https://paydayloans.us.org/>no credit check payday loans online</a> payday loans [url=https://paydayloans.us.org/]personal loans[/url]
43. Paydayloan
02.10.17
00:33
payday loans <a href=https://paydayloans.us.org/>payday loan</a> payday loans online direct lender [url=https://paydayloans.us.org/]Clicking Here[/url]
42. Payday Loan Online
01.10.17
20:31
best payday loans online <a href=https://bestpaydayloansonline.us.com/>payday loans online</a> payday loans online [url=https://bestpaydayloansonline.us.com/]payday loans online[/url]
41. JamesBus
30.09.17
11:12
buy essay papers online <a href=https://essayonline.us.com>online essay writing</a> WRITEMYESSAY.US.COM [url=https://essayonline.us.com]online essay writing[/url]
40. JamesBus
30.09.17
06:19
site <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>Continue</a> found it for you [url=https://loansforbadcredit.us.com/]10 top loan companies[/url]
39. JamesBus
29.09.17
20:10
online essay writing <a href=https://essayonline.us.com>writemyessay.us.com</a> buy essay online [url=https://essayonline.us.com]write my essay online[/url]
38. JamesBus
28.09.17
03:42
click for source <a href=https://essayonline.us.com>buy essays online</a> Your Domain Name [url=https://essayonline.us.com]online homework[/url]
37. JamesBus
27.09.17
15:14
online homework <a href=https://essayonline.us.com>online essay writing</a> buy essay online [url=https://essayonline.us.com]online homework[/url]
36. JamesBus
27.09.17
00:31
absolutely free sex chat <a href=https://freesexchat.us.com>Read More Here</a> free bbw cams [url=https://freesexchat.us.com]webcam porn sites[/url]
35. JamesBus
25.09.17
13:02
[url=https://bestpaydayloansonline.us.com/]top payday loans online[/url] [url=https://loansforbadcredit.us.com/]bad credit payday loans[/url]
34. JamesBus
23.09.17
14:30
[url=https://onlineloans.us.com/]loans online[/url] [url=https://bestpaydayloansonline.us.com/]payday loans online bad credit ok[/url]
33. JamesBus
22.09.17
21:59
[url=https://freesexchat.us.com/]sex chat[/url] [url=https://writemyessay.us.com/]write my papers[/url]
32. JamesBus
22.09.17
06:23
[url=https://paydayloans.us.org/]payday loans online no credit check[/url]
31. JamesBus
21.09.17
14:51
[url=https://paydayloans.us.org/]payday loans[/url]
30. JamesBus
20.09.17
07:17
[url=https://paydayloans.us.org/]pay day loans[/url]
29. JamesBus
19.09.17
16:08
[url=https://paydayloans.us.org/]online payday loan[/url]
28. JamesBus
19.09.17
00:17
[url=https://paydayloans.us.org/]payday loans online[/url]
27. JohnStacy
16.09.17
18:11
[url=https://paydayloans.us.org/]payday loans online direct lenders[/url]
26. JohnStacy
16.09.17
02:17
[url=https://paydayloans.us.org/]payday express[/url]
25. AlfredIrods
15.09.17
14:24
[url=http://youhuigou86.com/home.php?mod=space&uid=3800]buy cialis online[/url] [url=http://www.genie-records.com/themousses/index.php?action=profile;u=7379]buy cialis online[/url] [url=http://www.villageofinglewood.com/profile.php?id=211927]Buy Cialis Online[/url] [url=http://www.laohuji.so/home.php?mod=space&uid=32390]Buy Cialis Online[/url]
24. AlfredIrods
15.09.17
06:26
<a href=http://www.pcdandanbbs.com/space-uid-40585.html>cialis 5mg</a> <a href=http://www.farsarts.com/home.php?mod=space&uid=222128>buy cialis online</a> <a href=http://beijing.shumo.com/forum/home.php?mod=space&uid=324123>buy cialis online</a> <a href=http://www.diybcq.com/space-uid-53314.html>more help</a> <a href=http://divo.tomsk.ru/divo_forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=445140>CIALIS 5MG</a>
23. BrettWen
14.09.17
20:56
<a href=http://zetia.fund/>zetia</a> <a href=http://buyviagrasoft.reisen/>chewable viagra soft tabs</a>
22. MichaelChera
14.09.17
20:21
<a href=http://buy-effexor.reisen/>buy effexor</a> <a href=http://allopurinol.reisen/>allopurinol buy online</a> <a href=http://buytrazodone.shop/>cheap trazodone</a> <a href=http://buy-lipitor.reisen/>cheap lipitor</a>
21. MichaelChera
14.09.17
20:03
<a href=http://avodart.store/>avodart</a> <a href=http://albuterol.reisen/>albuterol</a> <a href=http://buy-celexa.shop/>celexa cost</a> <a href=http://buy-lipitor.store/>buy lipitor</a>
20. Charlesjed
14.09.17
18:56
<a href=http://buy-amoxicillin.reisen/>buy amoxicillin</a> <a href=http://methotrexate.schule/>methotrexate lupus</a> <a href=http://colchicine.mba/>buy colchicine 0.6 mg</a>
19. MichaelChera
14.09.17
15:36
<a href=http://buy-cephalexin.work/>generic for keflex</a> <a href=http://buydiclofenac.shop/>diclofenac</a>
18. Charlesjed
14.09.17
15:22
<a href=http://albuterol.reisen/>albuterol</a> <a href=http://proscar.mba/>proscar</a> <a href=http://buy-crestor.work/>crestor</a>
17. Aaronjes
14.09.17
14:23
<a href=http://buyvardenafil.reisen/>vardenafil</a> <a href=http://buyantabuse.reisen/>antabuse</a> <a href=http://buystromectol.reisen/>buy stromectol</a>
16. MichaelChera
14.09.17
07:07
<a href=http://azithromycin.news/>order azithromycin online</a> <a href=http://tetracycline.tools/>buy tetracycline antibiotics</a>
15. MichaelChera
14.09.17
06:24
<a href=http://amoxil.news/>amoxil</a> <a href=http://buy-diclofenac.store/>buy diclofenac sodium</a>
14. MichaelChera
14.09.17
04:44
<a href=http://genericlasix.pro/>lasix</a> <a href=http://genericcialis.work/>generic cialis</a> <a href=http://sildenafilcitrate100mg.pro/>online sildenafil</a> <a href=http://buyantabuse.shop/>antabuse</a>
13. Charlesjed
13.09.17
23:44
<a href=http://genericcelexa.pro/>celexa</a> <a href=http://lisinopril.live/>lisinopril</a> <a href=http://strattera.shop/>this site</a>
12. StewartBab
13.09.17
23:07
<a href=http://azithromycin.fail/>azithromycin</a> <a href=http://buyanafranil.shop/>buy anafranil</a>
11. Aaronjes
13.09.17
22:57
<a href=http://buy-sildenafil.reisen/>more bonuses</a> <a href=http://buy-cialis.reisen/>cialis from canada online pharmacy</a> <a href=http://levitrageneric.pro/>levitra generic online</a> <a href=http://buycrestor.reisen/>crestor</a>
10. Aaronjes
13.09.17
22:56
<a href=http://buy-diclofenac.store/>diclofenac</a>
9. MichaelChera
13.09.17
22:49
<a href=http://buy-augmentin.store/>augmentin</a> <a href=http://buy-revia.reisen/>buy revia</a> <a href=http://buystromectol.reisen/>stromectol online</a> <a href=http://buylevitra.shop/>buy levitra</a>
8. AlfredIrods
13.09.17
17:12
<a href=http://chongqing.zhengtongedu.com/bbs/home.php?mod=space&uid=51715>buy cialis 20mg</a> <a href=http://bbs.sjzsjs.com/home.php?mod=space&uid=225665>BUY CIALIS ONLINE</a> <a href=http://fhh.zuojiang.com/home.php?mod=space&uid=446644>BUY CIALIS ONLINE</a>
7. MikeStacy
13.09.17
12:58
<a href=https://onlineloans.us.com/>loans online</a> <a href=https://loansforbadcredit.us.com/>fast loans no credit check</a>
6. AlfredIrods
13.09.17
09:38
<a href=http://qizhuizhui.com/space-uid-27967.html>visit website</a> <a href=http://www.adminbbs.net/home.php?mod=space&uid=288007>Buy Cialis Online</a> <a href=http://www.88828.net/home.php?mod=space&uid=50569>cialis over the counter</a> <a href=http://www.yiyuanlvxing.com/home.php?mod=space&uid=36107>cialis</a>
5. AlfredIrods
13.09.17
06:09
<a href=http://www.adminbbs.net/home.php?mod=space&uid=288007>cialis online</a> <a href=http://www.cycle-trip.com/forum/profile.php?id=301549>Cialis From Canada</a>
4. Kennethbot
13.09.17
02:35
<a href=http://34080000.com/home.php?mod=space&uid=23399>buy cialis online</a> <a href=http://cdyesn.com/home.php?mod=space&uid=147126>Buy Cialis Online</a> <a href=http://bbs.hejunssy.com/home.php?mod=space&uid=102768>cialis best price</a> <a href=http://syw.scsntv.com/space-uid-63130.html>cialis over the counter</a>
3. Charlesjed
13.09.17
01:51
<a href=http://cialiscostperpill.us.org/>here i found it</a>
2. MikeStacy
11.09.17
16:48
<a href=https://bestpaydayloansonline.us.com/>payday loans online direct lenders</a>
1. MichaelChera
21.06.17
11:33
wh0cd893365 <a href=http://viagraprice24.us.org/>viagra online</a> <a href=http://advairdiskus24.us.org/>advair diskus</a> <a href=http://cialis20mg24.us.org/>cheapest cialis generic</a>
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0912